Nova dimenzija u dekorativnoj fasadnoj rasvjeti - DMX-controlled LED solutions

Naš partner TRILUX predstavio je novitet u osvjetljenju i prezentaciji fasada. TRILUX sada ide korak dalje i može ponuditi kupcima prilagođena LED rješenja s DMX-om. Oni pretvaraju fasadu zgrade u ogroman, fleksibilan medijski zaslon.

Ove dekorativne vanjske LED svjetlosne točke i linije koje se koriste kao mreže ili rešetke za osvjetljavanje fasada mogu se koristiti na gotovo svim mogućim oblicima i figurama te predstavljaju jedinstvena rješenja na specifičnim projektima. Pomoću DMX -a može se kontrolirati do 100.000 svjetlosnih točaka za preciznu regulaciju ili koordinaciju boje i svjetline LED dioda. To omogućuje veliku mogućnost aplikacija za dizajn fasada koje privlače pozornost, od dinamičnih promjena boja do animiranih slova i slika te složenih filmskih scena.

 

DMX CONTROLLED LED FACADES

 

Referentni projekt je projekt "Luka Kiel", u kojem je elektrana u luci Kiel pretvorena u golemi medijski ekran sa zavjesom od preko 12.000 LED dioda. Ekran bi trebao imati informativni karakter i predstavljati ekološke ciljeve luke. Realizacijom ovog projekta TRILUX dodaje drugačiju dekorativnu dimenziju svojem portfelju fasadnih rješenja i stropova dinamičkih boja pružajući svestraniji i holistički asortiman proizvoda.