DELTALIGHT The Lighting Bible 14 - Nova kolekcija i katalog

2021. godinu obilježio je i izlazak The Lighting Bible 14, novo izdanje kultne publikacije proizvođača rasvjete, Delta Light.

The Lighting Bible 14 nudi nadahnuto istraživanje kolekcije arhitekuralne rasvjete brenda koji sadrži širok spektar in-house dizajna i onog u suradnji s eksternim dizajnerima. Svi proizvodi su razvijeni, testirani i proizvedeni lokalno u belgijskom sjedištu branda.

The Lighting Bible 14 predstavlja kolekciju ambicioznih novih rješenja za osvjetljenje koja istražuju granice dizajna, performansi, arhitekture i tehnologije. Vrhunska optika, privlačan dizajn, napredna fleksibilnost i opipljive teksture u središtu su nove kolekcije tvrtke Delta Light za 2021. godinu.

The Lighting Bible 14 prvo je izdanje takve vrste koja dolazi kao duo. The Lighting Bible 14 - Imagine, usredotočuje se na inspiraciju i arhitektonske projekte realizirane s Delta Light rasvjetom. The Lighting Bible 14 - Create, usredotočuje se na paletu proizvoda Delta Light, zajedno s proširenim informacijama o proizvodu i fotografijom proizvoda. Priča o The Lighting Bible 14 nastavlja se na deltalight.com/new, nudeći hibridno iskustvo nove kolekcije Delta Light.

IBF - DELTALIGHT LIGHTING BIBLE

 

____________________________________________________________________________________________________

Nova kolekcija

 

Haloscan - Dizajn prati optiku

Haloscan utjelovljuje duh inovacije u The Lighting Bible 14. Dizajniran oko svoje ravne optike, Haloscan kombinira ultra-minimalistički izgled i ugodan svjetlosni efekt. Svjetlost se blago širi ravnom sofisticiranom lećom, stvarajući do 4 različita kuta snopa, od mjesta do reflektora, pa čak i linearno svjetlo.

Kako bi se glatko okretao i naginjao, Haloscan koristi patentirani Ex-Centric sustav rotacije tvrtke Delta Light, asimetrični zglob koji kombinira rotacijske i nagibne sposobnosti u jednom brzom pokretu. Haloscan je obitelj naglašenih svjetala koja dolaze poluudubljena, površinski montirana ili kao moduli na magnetskim profilima.

 

DELTALIGHT Haloscan white and black

DELTALIGHT Haloscan room ceiling lighitng

____________________________________________________________________________________________________

Zoover - Nježna tekstura

Visilica Zoover dodaje teksturu, volumen i dubinu sobi. Dizajnirana kao plitka kupola, Zoover skriva krug svjetlosti, dajući mu različit izgled, ovisno o gledištu. Gledajući je sa strane, termoformirana ljuska ima vrlo neutralan izgled.

Pri spuštanju točke gledanja u oči upada sve više detalja, poput difuznog svjetla koje osvjetljava unutarnje teksture sjenila. Veliko sjenilo od filca obuhvaća svjetlosni disk koji nudi difuzno svjetlo za opće osvjetljenje, kombinirajući oblik i funkciju.

DELTALIGHT Zoover Ceiling Suspended Lamp

DELTALIGHT Zoover room lighting

____________________________________________________________________________________________________

Artuur - Dizajn i svestranost

Sve u vezi s Artuurom izgleda atraktivno, bilo da je riječ o njegovom dizajnu, optičkom odjeljku ili malom izbočenju kada se ugradi u strop. Artuur dolazi kao svjetiljka s kosim rubovima prema središtu, okruglim i četvrtastim.

Drugi element dizajna je konveksna leća na vrhu duboko postavljene LED diode. Konveksna leća nudi Artuuru svoj sofisticirani svjetlosni efekt i izgled. Iako nudi izvanrednu kvalitetu svjetlosti i čisto ocrtani svjetlosni efekt, Artuurova zanimljiva estetika oduševljava čak i kad je isključen.

Uz to, Artuur može kombinirati simetrično i asimetrično wall wash osvjetljenje, sve unutar jedne svjetiljke. Iako njegova ugradbena LED dioda pruža ugodno opće osvjetljenje, dodani LED modul lagano baca svoje svjetlo na okomite površine.

Kada se ugradi u strop, Artuur dodaje dubinu sobi zahvaljujući nježnom izbočenom prstenu. Dovoljno mali da se primijeti, dovoljno velik da napravi razliku. Stavite kompletnu svjetiljku u ugradbeni set i Artuur od širenja u prostor postaje svjetiljka bez ukrasa s profinjenošću u svom srcu.

DELTALIGHT Artuur whtie and black

DELTALIGHT Artuur Recessed Circle

DELTALIGHT Artuur Recessed Square

____________________________________________________________________________________________________

Multinova - Zakrenite me, stvorena sam za to!

Uz 2 različita promjera, verziju prema dolje i dolje-gore te visinu svjetiljke od samo 69 mm, Multinovu možete primijeniti na mnoštvo načina. Sa svojim malim dimenzijama Multinova se uklapa u bilo koji stambeni ili ugostiteljski objekat. Svjetiljka montirana na tračnim šinama, lako se primjenjuje u svim maloprodajnim prostorima. Koristeći prizmatični difuzor za smanjeno blještanje pogodan je i za uredske prostore. Štoviše, Multinova se može koristiti na magnetskim profilima za opće osvjetljenje.

Multinova dolazi u crnoj, bijeloj i u zlatnoj boji te je dostupna i kao ovjsena svjetiljka sa 1,2 ili 3 diska. Ovjesne svjetiljke dobro je kombinirati u višim i većim prostorima poput predvorja, iznad recepcija i otvorenim uredima.

Ovješena kabelima, Multinova je okrenuta ravno prema dolje, ali se može nagnuti do 90° kako bi se okrenula i prema vertikalnim površinama.

DELTALIGHT Multinova Luminaire

DELTALIGHT Multinova Suspended Luminaire

____________________________________________________________________________________________________

Spy - Klasični izum

Minimalizam, funkcionalnost i svestranost ključni su pojmovi za opisivanje opsežne kolekcije Spy-a. Spy je dizajniran da zadovolji višestruke zahtjeve za osvjetljenjem, idealno je akcentno rješenje u stambenim, ugostiteljskim ili komercijalnim prostorima. Linija Spy predstavlja cjelovitu paletu proizvoda koja uključuje ugradbene, nadgradne i šinske svjetiljke sa različitim snagama, snopovima i temepraturama boje izvora svjetlosti. Spy dolazi u mnoštvo boja i kombinacijama boja.

Redizajnirana linija Spy reflektora dolazi u rasponu promjera koji odgovaraju bilo kojoj namjeni: 27, 39, 52, 66 i 90 milimetara. Iako manje verzije dolaze u živahnim bojama Flemish Bronze, Flemish Gold i Gold Colored, veći promjeri nude tunable white i soft dim rješenja i više različitih snopova svjetla.

Novi Spy 39 W prenosi eleganciju i finoću te sada dolazi kao vanjska zidna svjetiljka. Sastavljen u obliku cilindra, Spy 39 W je dostupan kao minimalistička svjetiljka sa snopom prema dolje ili dolje-gore. Svojim profinjenim dizajnom, produljenim cijevima i prepoznatljivim svjetlosnim efektom, Spy 39 W dodaje eleganciju vašem eksterijeru.

DELTALIGHT Spy Line Luminaire

DELTALIGHT Spy Trimless Design

DELTALIGHT Spy Track Lighting

DELTALIGHT Spy Wall Luminaire

____________________________________________________________________________________________________

Uho - Kompaktna veličina

Već na prvi pogled svjetiljka Uho je vrlo decentna, a skladan omjer tijela, promjer baze i mali zglobovi stvaraju sofisticiran izgled same svjetiljke. Uz Uho, elegancija je zagarantirana. Uho je dostupan i kao akcentno svjetlo za male profile Splitline 14 i Shiftline 19 te kao reflektor gdje dolazi u verziji s jednostrukom ili dvostrukom Clip opcijom i kao trostruka verzija za nadgradnu montažu.

DELTALIGHT Uho Lighting

____________________________________________________________________________________________________

Nime - Naglasna rasvjeta

Svjetiljka za precizno osvjetljenje Nime rezultat je putovanja do krajnjeg minimalizma i usredotočenosti na svjetlost, a ne na svjetiljku. Kao potpuno integrirano arhitekturalno svjetlosno rješenje, tijelo Nime svjetiljke potpuno je skriveno u stropu, ne ostavljajući ništa osim otvora od samo 10 mm. Nime je vjerojatno i najsitnija svjetiljka ikad napravljena.

Ovaj mali otvor blende skriva vrhunski optički inženjering i patentiranu tehnologiju s mnoštvom mogućnosti upravljanja snopom svijetla. Nime sustav i prilagođena optika omogućuju fokusiranje snopa i podešavanje njegovog kuta, rotacije i nagiba. Sve navedeno je moguće bez ugrožavanja njegove definirajuće male veličine i bez blještanja. 

DELTALIGHT Nime - Smallest ceiling recessed lamp ever madeDELTALIGHT Nime Small Ceiling Recessed lighting