IBF Novosti

Obavijest za poslovne partnere i klijente – covid 19, 23.3.2020.

Poštovani poslovni partneri i klijenti IBF GRUPE,

zbog ozbiljne situacije uzrokovane corona virusom, uprava IBF GRUPE želi se postaviti krajnje odgovorno prema svojim zaposlenicima i društvu, poštujući sve preporuke i odredbe kriznog stožera, ali također želimo Vama, našim poslovnim partnerima i klijentima nastaviti pružati maksimalnu uslugu i podršku, u datim okolnostima.

Temeljem gore navedenoga IBF GRUPA od 23.3.20. svoje poslovne aktivnosti u potpunosti prebacuje na home office.

Svi naši djelatnici opremljeni su i spremni pružiti Vam maksimalnu podršku iz home officea, kao i do sada, uz neka ograničenja uvjetovana okolnostima.

Kompletan projektni ured (9 projektanata rasvjete), služba logistike i financija, te project manageri stoje Vam na raspolaganju i dalje, dok god to situacija bude dopuštala.

Većina naših tvornica radi, i spremne su za proizvodnju i isporuku, ali također uz neka vremenska i kapacitetivna ograničenja.

Molimo vas da od 23.3. komunikaciju prema IBF GRUPI usmjerite na slijedeće kontakte, mailove i telefone:

UPRAVA / ibf@ibf.hr
Igor Ferenc / 091 105 5011 / igor.ferenc@ibf.hr

PROJECT MANAGERI (koordinacija projekata, prodaje i projektiranja) / prodaja@ibf.hr
Ratko Selihar / 091 105 5153 / ratko.selihar@ibf.hr
Roman Drašković / 091 621 0689 / roman.draskovic@ibf.hr

FINANCIJE I LOGISTIKA (koordinacija financija i isporuka) / financije@ibf.hr,logistika@ibf.hr
Mara Hostić / 091 105 5015 / mara.hostic@ibf.hr
Sonja Virkes / 091 105 5019 / sonja.virkes@ibf.hr

O svim daljnjim bitnim informacijama pravovremeno ćemo vas obavještavati putem maila i našeg novog web-a www.ibf.hr/novosti

Uz najljepše želje za puno zdravlja i sreće, pouzdano stojimo uz vas!
Srdačan pozdrav!
Igor Ferenc, CEO

#ostanimodoma

Vidi više...

Zahtjevna rasvjetna rješenja i sustavi na Zračnoj luci Split

IBF tim u suradnji sa arhitektonskim studijom VV PROJEKT iz Splita, te elektro projektantskom tvrtkom EL-TEAM 71, sudjelovao je u realizaciji novog terminala Zračne Luke Split, u segmentima RASVJETNIH SUSTAVA, UPRAVLJANJA RASVJETOM I SUSTAVA SIGURNOSNE RASVJETE.

Počevši od stručnog konzaltinga, projektiranja, prodaje i isporuke, programiranja i puštanja u rad navedenih sustava, pa sve do obuke korisnika i primopredaje, IBF PROJEKT je sudjelovao u svim fazama realizacije projekta.

Zbog specifičnosti arhitekture i postavljenih zahtjeva, na dosta pozicija projektirana su 'custom made' rasvjetna rješenja i proizvodi, prilagođena specifičnim stropovima, uglavnom sa integriranom adresabilnom sigurnosnom rasvjetom.

Vidi više...

Nova rasvjeta za ugodne ambijente legendarnog hotela Ambasador***** Opatija

IBF PROJEKT sudjelovao je u renoviranju legendarnog Opatijskog hotela Ambasador*****, u suradnji sa arhitektonskim studijom DIZARRE i elektro projektantskom kućom EL3D. Naš tim bio je uključen u konzalting, projektiranje, prodaju i isporuku, te programiranje i puštanje u rad kompletne rasvjete, upravljanja i sustava sigurnosne rasvjete.

Specifičnosti i izazovi su se bazirali na buđetnom projektiranju, stvaranju ugodnih scenskih ambijenata kroz prostore kombinacijom tehničke, arhitekturalne i dekorativne rasvjete, te zadovoljavanju svih normi i zahtjeva za takav tip objekta.

Vidi više...

Osvjetljenje vinarije budućnosti iz Kutjeva

IBF PROJEKT je u suradnji sa renomiranim arhitektonskim uredom 2A, sudjelovao u realizaciji projekta Vinarije Galić, i to u segmentu light design-a, projekta upravljanja rasvjetom, te projekta sigurnosne rasvjete, kao i isporuke kompletne opreme.

To je jedan od rijetkih industrijskih projekata kod kojeg je izuzetna pažnja posvećena 'detalju' u svim segmentima projekta, što je u konačnosti rezultiralo vrhunskim i jedinstvenim proizvodom.

U segmentu rasvjete glavni ciljevi su bili postići ugodane scenske ambijente i naglasiti bitne elemente vinarije, počevši od specifične dekorativne fasade, preko ugodnih ambijenata za degustacije i gastronomiju, sve do prostora sa barrique bačvama za odležavanje vina i samog industrijskog pogona gdje dominiraju vrhunska oprema i tehnologija koju smo dodatno akcentirali.

Vidi više...